permanente make up Amsterdam

BB GLOW

Stel je je ochtend voor - je staat op en weet dat je huid er perfect uit zal zien, geen pigmentvlekken, geen roodheid, gewoon glad, mooi, alsof je net bedekt bent met een tonifiërende crème. Klinkt als een droom toch? De innovatieve technologieën van vandaag bieden echter al zo'n procedure, waarna je vergeet wat het betekent om elke dag je huid te maskeren. De innovatieve ''BB Glow'' procedure wordt steeds populairder. Het is een langdurige huidversteviging, waarvan het effect tot een jaar aanhoudt. We willen u kennis laten maken met de voordelen van deze procedure.

 

 

HET EFFECT VAN DE BB GLOW PROCEDURE OP DE HUID:

De ''BB Glow'' behandeling is goed voor onze gezichtshuid. Daarbij wordt een BB-serum met een natuurlijke samenstelling in de huid gebracht. Het bevat geen geurstoffen, parabenen, alcohol of andere stoffen die de huid uitdrogen, irriteren of anderszins negatief beïnvloeden. Het ''BB Glow'' serum is rijk aan samenstelling. Het is rijk aan plantenextracten en vitamine B3. Vitamine B3 helpt huidcellen te regenereren, stimuleert de productie van collageen. Het serum bevat ook vitamine C. Langdurige huidversteviging verheldert de huid, de huidtint wordt egaal. Tegelijkertijd is het een huidbehandeling. Deze procedure is perfect voor elk huidtype, helpt verschillende littekens en pigmentvlekken te verminderen en roodheid van de huid te verminderen. Het is perfect voor degenen die zijn behandeld voor acne en verschillende huidlaesies zichtbaar zijn op de huid. Langdurige huidversteviging helpt donkere kringen onder de ogen te verbergen.

 

De ''BB Glow'' procedure verstrakt de huid van het gezicht, verwijdert grijze vlekken en verslapping van de huid. Ook wordt de huid gehydrateerd, wordt pigmentatie verminderd, wordt de hoeveelheid sproeten verminderd, worden ze minder prominent. Na de ingreep zijn rimpels en diverse huidoneffenheden verminderd, de huid ziet er stralend uit en wordt elastischer. Langdurige huidversteviging helpt de collage en productie te stimuleren, de huid regenereert sneller. De verschillende extracten en vitamines in het serum helpen de ontstekingsprocessen van de huid te verminderen, dus het is ook geschikt voor mensen die nog steeds worstelen met acne. Natuurlijk moet de specialist die deze procedure uitvoert in elk geval eerst de toestand van uw huid beoordelen en beslissen of de tijd rijp is voor de procedure.

 

Hoelang heeft de BB Glow behandeling effect?
Voor een volledig effect zijn 3 tot 5 behandelingen met tussenpozen van 2 tot 4 weken gebruikelijk. Gemiddeld blijft het effect van de BB GLOW 6 tot 9 maanden op de huid de behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen (UNISEX) van elke leeftijd. Tevens is het resultaat afhankelijk van hoeveel sessies je neemt.

 

Indicaties voor deze procedure:

Grijze, ongelijkmatige huidskleur
Sproeten
Hypopigmentatie (gebrek aan kleur)
Hyperpigmentatie
Acne en post-acne littekens en puistjes
Pigmentatie en ouderdomsvlekken
Mimiek, diepe rimpels
Vergrote poriën
Vettige huid
Voortijdige huidveroudering en verslapping

 

Tips voor nazorg zijn onder andere:
Vermijd het dragen van make-up gedurende 3 dagen.
Vermijd zonnebaden, inclusief zonnebanken.
Vermijd het gebruik van geparfumeerde huidverzorgingsproducten.
Vermijd sauna's, bubbelbaden, warme douches en baden gedurende 48 uur (douchen en baden met water op kamertemperatuur)

 

 

_________________________________

Voor afspraken: & WhatsApp of telefoon:

+31 6 36 43 92 04

_________________________________

Locatie - Amsterdam,

Fizeaustraat 19

1097 SC