permanente make up Amsterdam

.Henna wenkbrauwen,

is een populaire behandeling om de wenkbrauwen een natuurlijke en langdurige kleur te geven. Bij deze techniek wordt gebruik gemaakt van hennapasta, die gemaakt is van natuurlijke ingrediënten, om de wenkbrauwen te verven en vorm te geven.

 

Tijdens de behandeling wordt de hennapasta aangebracht op de wenkbrauwen en krijgt het de tijd om in te trekken. De hennapigmenten hechten zich aan de huid en de wenkbrauwharen, waardoor een mooie en volle wenkbrauwlook ontstaat. De kleur blijft gewoonlijk 1 tot 2 weken op de huid en tot 4 weken op de wenkbrauwharen zichtbaar, afhankelijk van de individuele huid- en haargroeicyclus.

 

Henna wenkbrauwen biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele wenkbrauwverf. Hennapasta is natuurlijk en vrij van agressieve chemicaliën, waardoor het minder kans op irritatie of allergische reacties geeft. Bovendien kan henna ook de wenkbrauwharen versterken en conditioneren, waardoor ze er gezonder en voller uitzien.

 

Het is belangrijk om op te merken dat henna wenkbrauwen een professionele behandeling is die wordt uitgevoerd door een getrainde wenkbrauwstylist. Een consultatie voorafgaand aan de behandeling is aan te raden om uw wensen te bespreken en om de kleur en vorm van de wenkbrauwen te bepalen.

 

Met henna wenkbrauwen kunt u genieten van prachtig gekleurde wenkbrauwen die er natuurlijk uitzien. De behandeling is ideaal voor mensen die vollere, gedefinieerde wenkbrauwen willen en een natuurlijke alternatief zoeken voor wenkbrauwverf.

 

 

_________________________________

WhatsApp of telefoon:

+31 6 36 43 92 04

_________________________________

Locatie - Amsterdam,

Fizeaustraat 19

1097 SC