permanente make up Amsterdam

Ik gebruik langdurige Henna-kleurstoffen, die zijn gemaakt op basis van natuurlijke kruiden. Deze wenkbrauwverf helpt het haar te versterken zonder het chemisch aan te tasten. Tijdens de procedures worden symmetrische wenkbrauwen gevormd volgens de vorm van het gezicht en worden ook gebreken verborgen. Deze verfmethode verft niet alleen de haren, maar ook de huid, waardoor de wenkbrauwen een volumineus en langdurig verfeffect krijgen. Het duurt tot 15-17 dagen op de huid en ongeveer 4-5 weken op het haar. Wenkbrauwen geverfd met plantaardige stoffen worden sterker na de procedure. Meteen na de ingreep hoeft u zich geen zorgen te maken over het effect van heldere wenkbrauwen, omdat de kleur na ongeveer een dag iets vervaagt.

 

Wenkbrauwen ontwerpen, corrigeren en verven met Henna (henna) verf wordt aangeraden:

• Voor mensen die gevoelig zijn voor chemische kleurstoffen;
• Voor degenen die dikkere, helderdere wenkbrauwen willen;
• In het geval van zwakke haren en als u deze wilt versterken en de asymmetrie van de wenkbrauwen wilt corrigeren;
• Voor degenen die een langdurig effect willen;
• Na het verven van de wenkbrauwen, de eerste 12 uur het wordt aanbevolen om er niet op te plassen, geen crèmes of lotions aan te brengen, zodat de verf gedurende deze tijd beter door de huid wordt opgenomen en de kleur helderder blijft.
• Gebruik geen olieachtige reinigingsmiddelen om make-up te verwijderen.
Vermijd het te vaak aanbrengen van wenkbrauwcrèmes, zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van hun rijke en heldere kleur.

 

 

_________________________________

Voor afspraken: & WhatsApp of telefoon:

+31 6 36 43 92 04

_________________________________

Locatie - Amsterdam,

Fizeaustraat 19

1097 SC