permanente make up Amsterdam

Lip Blush Permanente Make-up,

is een populaire behandeling die is ontworpen om een ​​natuurlijke getinte lipkleur te geven zonder de noodzaak van dagelijkse make-up. Bij deze techniek wordt met behulp van een speciale pen of machine zorgvuldig pigment in de bovenste lagen van de lippen aangebracht om een ​​zachte, natuurlijke lipkleur te creëren.

 

Tijdens de behandeling wordt rekening gehouden met de natuurlijke kleur en vorm van uw lippen en wordt er nauwkeurig gewerkt om een ​​subtiele, natuurlijke uitstraling te bereiken. Het resultaat is een volle, jeugdige en mooi gevormde lip die er op elk moment van de dag perfect uitziet.

 

Lip Blush Permanente Make-up biedt vele voordelen ten opzichte van traditionele lippenstift of lippenkleur. Het biedt langdurige resultaten die niet vervagen of afgeven, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het bijwerken van uw lippen gedurende de dag. Bovendien kan permanente lipmake-up ook helpen om het uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels rond de mond te verminderen en de algehele uitstraling van uw lippen te verbeteren.

 

Het is belangrijk op te merken dat Lip Blush Permanente Make-up een professionele procedure is die wordt uitgevoerd door een ervaren en goed opgeleide specialist in permanente make-up. Het is essentieel om een consultatie te plannen om uw wensen te bespreken en te bepalen of deze techniek geschikt is voor uw lippen.

 

Met Lip Blush Permanente Make-up kunt u genieten van prachtig getinte lippen die er natuurlijk uitzien en aanvoelen. Het is de perfecte oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een langdurige lipkleur die er op elk moment van de dag perfect uitziet.

 

 

• verhoog het volume van de lippen
• Maak een scherpere omtrek
• Corrigeer de asymmetrie

• 2 - 2,5 jaar mooi resultaat

• Natuurlik resultaat

• Geschikt voor alle huidtypes

• Pijn 3/10

 

______________________________

WhatsApp of telefoon:

+31 6 36 43 92 04

_________________________________

Locatie - Amsterdam

Fizeaustraat 19

1097 SC