permanente make up Amsterdam

 

Permanente poederwenkbrauwen,

ook wel bekend als ombre wenkbrauwen, zijn een populaire techniek binnen de permanente make-up. Deze techniek maakt gebruik van fijne stippen of schaduwachtige pigmentatie om een zachte, poederachtige wenkbrauwlook te creëren.

 

Bij permanente poederwenkbrauwen wordt een speciale pen of machine gebruikt om zorgvuldig pigment in de bovenste lagen van de huid aan te brengen. Dit creëert een geleidelijke overgang van een lichtere kleur aan het begin van de wenkbrauw naar een donkerdere kleur naar het uiteinde toe, waardoor een zachte en natuurlijk uitziende wenkbrauwvorm ontstaat.

 

Het resultaat van permanente poederwenkbrauwen is een vollere, meer gedefinieerde wenkbrauw met een zachte schaduweffect. Deze techniek is vooral geschikt voor mensen die al van nature wat wenkbrauwhaar hebben, maar op zoek zijn naar extra vorm, dichtheid en definitie.

 

Permanente poederwenkbrauwen bieden verschillende voordelen. Ze zijn langdurig en vereisen minder onderhoud dan traditionele make-up. Bovendien zijn ze waterbestendig en veegvast, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het vervagen van uw wenkbrauwen gedurende de dag.

 

Het is belangrijk om op te merken dat permanente poederwenkbrauwen een professionele procedure zijn die wordt uitgevoerd door ervaren en getrainde specialisten in permanente make-up. Het is essentieel om een consultatie te plannen om uw wensen te bespreken en te bepalen of deze techniek geschikt is voor u.

 

Met permanente poederwenkbrauwen kunt u genieten van perfect gevormde en prachtig gepoederde wenkbrauwen, elke dag en op elk moment. Het is tijd om uw wenkbrauwen te verbeteren en een blijvende indruk te maken!

 

 

• De procedure duurt ongeveer 2 uur ;
• Het resultaat is 2 jaar ;
• De genezen kleur wordt ongeveer 30%-40% lichter;

• Natuurlik resultaat

• Geschikt voor alle huidtypes

• Pijn 2/10

 

_________________________________

 WhatsApp of telefoon:

+31 6 36 43 92 04

_________________________________

Locatie - Amsterdam,

Fizeaustraat 19

1097 SC